BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Wednesday, 9 November 2011

SHAH :: MONEY MANAGEMENT PENTING UNTUK SEMUA!


SHAH (Pelatih PLKN) yang datang bersama isterinya. Bertemu MENTOR QYRUL setelah menemui sekeping flyers yang menyentuh tentang SAVING. Beliau berusaha mendapatkan penerangan dan selepas berpuashati, beliau membuat keputusan untuk menyertai Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS. Bagi beliau yang baru sahaja mendirikan rumahtangga berasa MONEY MANAGEMENT sangat penting untuk dipraktikkan sebelum mempunyai banyak komitmen lain. Prog bimbingan ini dapat membantu beliau menjana pendapatan tambahan & menguruskan kewangan keluarga secara lebih bijak.


Sebaik sahaja menyertai Prog Lifestyle Saving, beliau terus diberikan QUICKSTART iaitu cara2 untuk menguruskan kewangan yang lebih sistematik.

TAHNIAH! SHAH & ISTERI, MENTOR QYRUL & SUPER LEADER ACOI.

"DESIGN YOUR SUCCESS"