BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Thursday, 27 October 2011

FAIRUL :: NAK BERJAYA KENA ADA BIMBINGAN!


FAIRUL (41thn) pembantu makmal di salah sebuah institusi pengajian tinggi. Mula menyertai Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS setelah mendapat SMS dari SUPER LEADER ACOI. Pada mulanya beliau tidak layan SMS tersebut tetapi turut mengambil peluang untuk melayari CERTENGOK BLOG yang telah disertakan dalam SMS tersebut. Setelah melihat perkembangan yang menarik dan meyakinkan, beliau mengambil inisiatif untuk mendapatkan penerangan dari Super Leader Acoi. Setelah diberikan penerangan timbul pula rasa ralat di hatinya kerana tidak bertindak sebelum ini.


Beliau nampak group yang lebih bagus utk bimbing..paling best terus dapat modul QUICKSTART hari yg sama selepas sertai Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS!!! Nekad buat utk ubah hidup/selesai hutang!!

TAHNIAH! FAIRUL & SUPER LEADER ACOI!

"DESIGN YOUR SUCCESS"