BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Thursday, 10 November 2011

RAHMAD :: KAGUM DENGAN USAHAWAN-USAHAWAN MUDA!!!


RAHMAD, pada mulanya tertanya tentang sekeping flyers yang ditemuinya. Menyentuh soal SAVING, beliau mula rasa tertarik untuk mengetahui dengan lebih lanjut lantas membuat temujanji dengan IRFHAN. Semasa bertemu, IRFHAN yang ditemani oleh SPEAKER MUS datang memberi penerangan mengenai Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS.

Beliau berasa kagum melihat semangat anak2 muda yang masih berstatus pelajar IPT tetapi ghairah berkongsi tentang kepentingan SAVING yang harus dibuat di peringkat usia muda. Beliau berasa teruja dengan kesungguhan usahawan2 muda ini membantu memberi kesedaran tentang pentingnya MONEY MANAGEMENT, MICRO-TEACHING & DREAM BUILDING.


Dengan rasa penuh keyakinan beliau terus menyertai Prog Lifestyle Saving kerana mahu berjuang bersama dengan usahawan2 muda IRFHAN & SPEAKER MUS biarpun mereka masih bergelar student di IPT.

TAHNIAH! RAHMAD, IRFHAN & SPEAKER MUS.

"DESIGN YOUR SUCCESS"