BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Monday, 21 November 2011

YUS & YAZID :: NAK BERJAYA JANGAN PUTUS ASA!


YUS DAN YAZID adalah kawan kepada NIZAM. Meraka berdua masing2 ade biz sendiri. Yus mempunyai bisnes pemasangan cermin/kaca dan Yazid peniaga pasar malam.Setelah menerima SMS dari NIZAM saudara nizam mengenai Prog Lifestyle Saving, mereka berdua memberi peluang untuk datang mendengar. Bagi mereka, jika da peluang tak salah datang mendengar cuma terpulang kepada diri sendiri untuk membuat keputusan.

NIZAM datang bersama SPEAKER ZULL untuk memberi penerangan Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS. Setelah mendengar ia lebih kepada prog bimbingan mengenai teknik saving, mereka rasa tertarik kerana belum pernah ada prog membimbing orang untuk membuat saving. Ia merupakan satu prog yang hebat.


SPEAKER ZULL begitu serius memulakan bimbingan pertamanya dengan memberikan QUICKSTART COACHING sebagai langkah permulaan.

TAHNIAH! YUS, YAZID, NIZAM & SPEAKER ZULL!

"DESIGN YOUR SUCCESS"