BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Wednesday, 9 November 2011

HANIM :: LIFESTYLE SAVING PATUT DISERTAI OLEH SEMUA!!!


HANIM, 38thn...bekerja di Shah Alam mndapat maklumat brknaan prog Lifestyle Savings i.ACHIEVERS melalui rakan beliau NORA...pertemuan diaturkan di PJ dan group I.Acvhievers yg hadir meraikan beliau dan MENTOR FAIZ segera menunjukkan rahsia buat savings pantas!...Keinginan beliau utk settelkan hutang dan buat savings mmbuatkan beliau nampak jln utk mengubah hidup yg sgt tertekan dgn belenggu hutang dan tiada saving...stelah mendpt pnjelasan oleh Mentor Faiz yg sgt brpgalaman...beliau bersedia utk bermula dlm bimbingan prog Lifestyle Saving ini...Tahniah!! 


Hanim terus memulakan tindakan dengan mengisi borang sebelum terus diberikan bimbingan menerusi QUICKSTART kerana i.ACHIEVERS memerlukan ahli yang serius untuk mengubah & membaiki kewangan masing2 dalam masa singkat.

TAHNIAH! HANIM, NORA (tiada dalam gambar), MENTOR FAIZ, AZMAN & AMIR!

"DESIGN YOUR SUCCESS"