BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Wednesday, 9 November 2011

MAHADI :: NAK SETTLE HUTANG & MULA BUAT SAVING!!!


MAHADI, seorang pemandu bas KL-SINGAPORE, menemui sekeping flyers sewaktu pulang dari bertugas. Selepas menghayati flyers tersebut yang membicarakan soal bimbingan SAVING, beliau terus membuat temujanji bertemu SPEAKER ZULL untuk dapatkan penjelasan.

Selepas diterangkan secara terperinci, beliau melihat prog ni mampu untuk membantu beliau settlekan hutang2 yang menghantui hidup beliau sekeluarga dan percaya dengan mengikut teknik yang betul, beliau boleh membuat SAVING dengan lebih sempurna. Tanpa perlu mengambil masa panjang, beliau terus bertindak menyertai Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS ini.


Sebaik sahaja menyertai prog Lifestyle Saving ini, beliau terus mendapat bimbingan secara personal dari SPEAKER ZULL.

TAHNIAH! MAHADI & SPEAKER ZULL!

"DESIGN YOUR SUCCESS"