BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Monday, 21 November 2011

RAHMAN :: JANGAN BERHENTI BERUSAHA, KEJAYAAN PASTI DATANG!


RAHMAN menjumpai sekeping flyers tentang prog lifestyle saving di surau sewaktu ingin bersolat di banting. Sebelum ini beliau merupakan seorang pegawai tetapi akibat mengalami 2x kemalangan menyebabkan tahap fizikal & kesihatan sedikit tergugat membuatkan beliau bersara awal. Untuk meneruskan kehidupan yang lebih baik, beliau pernah menyertai pelbagai bisnes part-time tetapi tidak berhasil.

Setelah mendengar penerangan tentang Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS dari SPEAKER ZULL, beliau berasa lebih yakin kerana mempunyai modul, bimbingan dan teknik bekerja dalam group. Harapan beliau, jika sesuatu yang kita inginkan kita harus berusaha cuma perlu ada bimbingan yang betul. Tanpa berlengah beliau terus bertindak.

TAHNIAH! RAHMAN & SPEAKER ZULL!

"DESIGN YOUR SUCCESS"