BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Monday, 21 November 2011

SHIMA :: LIFESTYLE SAVING MEMANG HEBAT!!!


SHIMA, 24thn bkerja di USJ, subang Jaya. Masalah saving dan hutang yg masih belum selesai mmbuatkan beliau terasa sgt terbeban dgn keadaan beliau sekarang. Lantas skping flyers yg sampai ditangannya mngubah segala2nya. Prtemuan dgn MENTOR FAIZ dan AZMAN mmbuatkan beliau nampak sbenarnya masa depan masa sgt2 jauh dan peluang utk mengubah kehidupan masih terbuka luas!! Dgn bimbingan yg mudah dan simple akhirnya beliau setuju dan sanggup utk dibimbing dlm Prog Lifestyle Savings i.ACHIEVERS ...target beliau utk selesaikan hutang dlm tempoh kurang dri 6 bulan dri skrg pasti jadi kenyataan!


MENTOR FAIZ tanpa berlengah terus memberikan COACHING kepada SHIMA.


AZMAN semakin konfiden memberi sharing kepada SHIMA bagaimana teknik bimbingan yang menjadikan beliau sendiri banyak berubah berbanding sebelum ini kerana bimbingan yang konsisten dalam i.ACHIEVERS.

TAHNIAH! SHIMA, AZMAN & MENTOR FAIZ!

"DESIGN YOUR SUCCESS"