BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Wednesday, 9 November 2011

SYAWAL :: UNTUK BERUBAH, KITA HARUS LAKUKAN PERUBAHAN


SYAWAL (dah lebih 5 tahun bertugas di salah sebuah hotel di syarikat penerbangan terkenal) tertarik mengenai Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS setelah diberitahu oleh rakan baiknya HAKIM. Tanpa berlengah, beliau terus membuat temujanji dan mendengar penerangan dari rakannya HAKIM & MENTOR QYRUL. Selepas jelas mengenai prog bimbingan ini, beliau yang telah berumahtangga dan bakal menimang cahaya mata ke-2nya berasa beliau perlu lakukan sesuatu untuk mengubah hidupnya kerana isterinya tidak bekerja.


Tanpa perlu berfikir panjang, beliau terus menyertai Prog Lifestyle Saving kerana dengan bimbingan yang betul, teknik yang efektif pasti ianya boleh berjaya. Jika orang lain boleh menikmati hidup dengan prog ini, takde sebab beliau tidak boleh berjaya.


Sebaik sahaja menyertai prog bimbingan ini, beliau terus mendapat bimbingan secara personal dari seorang mentor anak muda juga yang sangat berpengalaman. Bagi Syawal, dah sampai masa beliau ingin menikmati kehidupan yang lebih selesa seperti orang lain & percaya prog Lifestyle Saving mampu mengubah hidup beliau dan orang lain.

TAHNIAH! SYAWAL, HAKIM & MENTOR QYRUL!

"DESIGN YOUR SUCCESS"