BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Wednesday, 9 November 2011

AZIE :: NAK BERJAYA IKUT CARA ORANG BERJAYA!!!


Menerusi CERTENGOK BLOG, AZIE (seorang guru swasta) berasa tertarik untuk mengetahui Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS kerana dilihat adanya bimbingan secara lebih profesional. Beliau terus membuat temujanji bertemu SUPER LEADER ACOI untuk dapatkan penerangan terperinci. Selepas mendengar penerangan, beliau faham sekarang kenapa i.ACHIEVERS kini mendapat sambutan luarbiasa kerana bimbingannya bukan kerana ghairah buat duit seperti sesetengah prog yang lain.


Bagi Azie, jika kita ingin berjaya, ikutlah orang berjaya bagaimana mereka berjaya. Jika ingin kaya, ikutlah cara orang kaya menjadi kaya dengan cara yang betul, bermaruah & dicontohi. Jadikan hidup kita BERMANFAAT bukan TENAT!

TAHNIAH! AZIE & SUPER LEADER ACOI.

"DESIGN YOUR SUCCESS"