BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Thursday, 10 November 2011

i.ACHIEVERS :: NEW TREND GENERATION PROGRAM!


SUPER LEADER RIZAL sedang diapit oleh anak didiknya 2 usahawan muda, SPEAKER MUS & IRFHAN. Kedua2 anak muda yang masih bergelar 'student' di IPT telah mendapat bimbingan secara personal mengenai kepentingan SAVING di usia muda sebelum mereka memasuki alam pekerjaan. Inisiatif untuk mengsifarkan hutang belajar, membantu kedua orang tua & menampung kos pengajian dari duit sendiri patut dicontohi.

Kini mereka bukan sahaja bergelar 'student' tetapi turut memasang impian untuk menjadi 'JUTAWAN KAMPUS' dan mahu menjadi jutawan pertama di dalam keluarganya. Dengan kemahiran dan kesedaran yang diperolehi, SPEAKER MUS & IRFHAN ingin membantu sesiapa sahaja yang serius untuk membaiki tahap kewangan masing2.

"DESIGN YOUR SUCCESS"