BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Wednesday, 9 November 2011

HAKIM :: NAK MULA BUAT SAVING & BUAT DUIT!!!!


Dari sekeping flyers yang ditemui pada cermin keretanya, HAKIM (seorang anak muda yang bertugas di bahagian muzik di dalam sebuah syarikat penerbangan yang terkenal) bertindak menghubungi HADIR untuk mengetahui mengenai Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS. Selepas membuat temujanji, HADIR datang bersama MENTOR QYRUL yang memberikan penerangan mengenai KEPENTINGAN SAVING & CARA2 UNTUK TAMBAH PENDAPATAN.

Hakim yang memang sedang mencari peluang untuk menambah pendapatan kerana ingin mendirikan rumahtangga terus bertindak menyertai Prog Lifetyle Saving ini kerana tertarik dengan teknik BEKERJA DALAM GROUP & kerjanya sangat mudah!


MENTOR QYRUL berkongsi pengalamannya bagaimana cara bimbingan & sokongan yang diberikannya sehingga ramai yang telah berjaya keluar dari masalah kewangan yang tenat. 

TAHNIAH! HAKIM, HADIR & MENTOR QYRUL!

"DESIGN YOUR SUCCESS"