BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Monday, 21 November 2011

HAMZAH :: NAK TAMBAH SUMBER PENDAPATAN!


HAMZAH, 47thn dri Bangi bertindak menyertai Prog Lifestyle Savings i.ACHIEVERS utk menambah sumber pendapatan dan byr hutang...sudah lebih 20 tahun bekerja ttp masih belum ada savings yg cukup untuk menyara keluarga...Namun setelah ditunjukkan jalannya oleh group i.Achievers, MENTOR FAIZ ditemani AZMAN, YUSOF & ROSDI terus mnjukkan kaedahnya kpd beliau....beliau merasakan belum terlambat utk mnyertai prog ini krn yg penting ada group yg sudi membantu...apa salahnya dibantu utk berjaya! Tahniah!!!


Tak mungkin kita boleh berjaya jika tiada bimbingan. Tak mungkin kita berubah jika kita tiada panduan. Bagi Hamzah, yang menarik Prog Lifestyle Saving ini kerana bimbingan dari orang2 yang berpengalaman.

TAHNIAH! HAMZAH, MENTOR FAIZ, AZMAN, YUSOF & ROSDI!

"DESIGN YOUR SUCCESS"