BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Monday, 21 November 2011

AHMAD SYAUQI :: NAK BERJAYA BELAJAR DARI ORANG BERJAYA!!


AHMAD SYAUQI, 25 thn seorang anak muda dri Shah Alam yg mmpunyai cita-cita besar utk membina saving dan nak berkahwin, menemui skping flyers bercerita ttg Savings! Beliau sgt teruja utk mengetahui lebih lanjut ttg program yg ditawarkan. Slps mghubungi nama tertera pada flyers tersebut lalu MENTOR FAIZ dan AZMAN dtg menemui beliau...Azman menjukkan rahsia mmbina saving sebulan dri duit gaji mmbuatkan beliau semakin nampak jalan untuk menamtkan zaman bujangnya setahun dri skrg...tiada alasan lagi untuk berjaya, beliau terus bertindak dan mndaftar utk mengikuti program lifestyle savings ini...


Bimbingan terus bermula sebaik sahaja Ahmad Syauqi membuat keputusan untuk dibimbing. Dengan mengikut teknik yang betul, insyaallah apa yang kita harapkan tidak mustahil kita akan dapat.

TAHNIAH! AHMAD SYAUQI, AZMAN, MENTOR FAIZ & HERMAN (tiada dalam gambar)

"DESIGN YOUR SUCCESS"