BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Thursday, 27 October 2011

MAZHAR :: TEMUI SOLUTIONS SIFAR HUTANG!


MAZHAR, 38 thn dah bkerja lebih 15 tahun ttp tidak pernah putus asa mencari satu SOLUTIONS utk selesaikan hutang beliau...akhirnya beliau mndapat skpg flyers ttg Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS dan byr hutang tanpa guna duit gaji. Beliau sgt tertarik dan terus mmbuat temujanji dgn nama yg tertera iaitu Herman...memandangkan Herman bertugas, MENTOR FAIZ bersama AZMAN yg dtg utk bertemu beliau...hampir 20 minit diberi pnerangan ttg prog LIFESTYLE saving akhirnya beliau terus mndaftar krn tak sanggup lagi hidup dibelenggu HUTANG!!...

TAHNIAH! Mazhar, Herman & Azman (tiada dlm gambar) dan Mentor Faiz.

"DESIGN YOUR SUCCESS"