BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
i.ACHIEVERS 696 GROUP

SELAMAT DATANG KE CER TENGOK BLOG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari CER TENGOK BLOG. Blog ini merupakan “e-bulletin” yang hanya memuatkan kisah2, berita2, laporan2, aktiviti2, tips-tip kejayaan & motivasi yang dikendalikan oleh i.ACHIEVERS. i.ACHIEVERS adalah sebuah group (yang sah & diiktiraf) yang bernaung di bawah salah sebuah syarikat e-networking yang sah, berlesen, bertauliah & diiktiraf di peringkat nasional & international. i.ACHIEVERS memperkenalkan KONSEP S2S : SELLING TO SAVING dan prog bimbingan terbukti berjaya membantu ramai pengguna menjadi USAHAWAN SIHAT, KAYA & HEBAT!

TERIMA KASIH.

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING

i.ACHIEVERS LIFESTYLE SAVING
TAHNIAH & SYABAS! Blog CER TENGOK mendapat SAMBUTAN PALING HANGAT dan ramai yang telah mula bertindak untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna & membina “platform” dengan menyertai PROGRAM LIFESTYLE SAVING bersama i.ACHIEVERS GROUP. Apa itu LIFESTYLE SAVING? Jawapannya :: Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i.ACHIEVERS di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinciJika anda bersedia dibantu, kami sedia membantu!

Thursday, 27 October 2011

RAZAINIE :: KUKUHKAN KEWANGAN DI USIA MUDA!


RAZAINIE-STUDENT 20 TAHUN. Muda bukan bererti tidak perlu merancang masa depan dan memasang impian. Usia mudalah masa terbaik untuk menimba ilmu dan bertindak proaktif membina jaminan kewangan@saving. Apatah lagi zaman moden penuh persaingan. Ekonomi siapa lemah, akan kalah & ketinggalan. Lantas ZAI terus bertindak menyertai Prog Lifestyle Saving i.ACHIEVERS setelah mengikuti penerangan di centre Banting yang disampaikan oleh SUPER LEADER RIZAL & MENTOR QYRUL. Tambahan pula rakan baiknya, IZWAN sudah bertindak dan berubah dalam.masa yg sgt singkat. 

Tahniah RAZAINIE, IZWAN, SLR, HERMAN, AZLI, SPEAKER ZUL & MTR FAIZ


Sokongan GROUP yang membuatkan Razainie bertambah semangat untuk menyertai i.ACHIEVERS. Tenaga muda yang CELIK SAVING harus diambil peluang.

"DESIGN YOUR SUCCESS"